Cranestock

Het laatste nieuws over cranestock

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.
Demag gebruikte bovenloopkranen en Demag gebruikte portaalkranen zijn volop in voorraad!!​

U vraagt u krijgt

Leveren van tweedehands bovenloopkranen en portaalkranen kunnen wij snel en uit voorraad. Maar wij houden natuurlijk rekening met al uw wensen en gaan graag voor u op zoek naar een tweedehands bovenloopkraan of tweedehands portaalkraan voor een passende oplossing in onze uitgebreide internationale database. Wij zijn een no nonsense bedrijf en houden van duidelijke communicatie. Dit is prettig voor u als klant. Dus heeft u vragen en of wensen over aankoop van een gebruikte bovenloopkraan of gebruikte portaalkraan, verhuizing van bovenloopkranen of portaalkranen of zoekt u een koper voor uw eigen tweedehands bovenloopkraan of tweedehands portaalkraan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we staan u graag te woord. Tevens kunt u ons bellen voor een bovenloopkraan prijs of een portaalkraan prijs gebruikt of nieuw we hebben vaak wat bij u past.
Ook hebben we een afdeling Demag takels en lieren; een groot assortiment. Mocht u advies nodig hebben over een Demag takel of lier, laat het ons even weten en we proberen voor u een oplossing te vinden. In onze voorraad zijn P DH takels Demag op voorraad van verschillende tonnage. Zoals u misschien weet is de Demag P takel de koning in zijn klasse en doch inmiddels gedateerd, is het nog een graag geziene gast voor veel van onze klanten.
Demontage Bovenloopkranen en Portaalkranen en plaatsing & keuring
Plaatsing, montage en keuring van bovenloopkraan of portaalkraan kan eventueel uitgevoerd door ons zusterbedrijf Cranestock S&I B.V. Ook voor eventuele demontage van bovenloopkraan of portaalkraan, bij verhuizing of verplaatsing van uw kranen, bent u bij ons aan het goede adres.

Kwaliteit

Cranestock levert 100% kwaliteit op de tweedehands kranen en bovenloopkranen. De staalkwaliteit van tweedehands kranen is net zo goed als nieuwe. Staal slijt niet. Uw kwaliteit is daarmee gewaarborgd.

Duurzaamheid

Tweedehands bovenloopkranen zijn 100% duurzaam. Cranestock International draagt daarmee bij aan een circulaire economie en aan de Global Goals zoals vastgesteld bij de VN.

Professionaliteit

Voor Cranestock International staat professionaliteit voorop. Wij werken alleen met professioneel geschoolde onderhoudsmonteurs en gecertificeerde vak

Persoonlijk

Zaken doen gaat over mensen. Daaromzijn bij ons de lijnen kort en komt u direct in contact met de verantwoordelijke persoon voor uw vraag, wens of bestelling.

Koop terugkoop regeling

Voor huurprijs van Portaalkranen en huurprijs van bovenloopkranen die op projectbasis of voor kortlopende werkzaamheden nodig zijn, heeft ons bedrijf een koop terugkoop regeling in het systeem. De bovenloopkraan of portaalkraan blijft ons bezit alleen de klant is na aangaan van de overeekomst verantwoordelijk voor de kraan en daarbij het onderhoud en inspectie. Aan het eind van deze periode nemen we de bovenloopkraan of portaalkraan weer terug in onze voorraad zoals aangegaan in de overeenkomst, u blijft niet zitten met een kraan en u heeft beperkte kosten van afschrijving en huur, wij zelf zetten dan de portaalkraan te koop of bovenloopkraan te koop in onze eigen grote internationale data-base om voor een eventueel nieuwe klant het verschil weer te maken.

Onderhoud & Inspecties

Tevens kunt u het onderhoud van uw bovenloopkranen en portaalkranen en de jaarlijkse inspecties laten uitvoeren door Cranestock S&I B.V. We beschikken over vakbekwame medewerkers met een brede kennis die zijn opgegroeid in dit vak.